Zip screen

ZIP Screen er en utvendig solskjerming som fungerer som en rullegardin som kan trekkes opp og ned, alt ettersom hva du ønsker. Med en trendy og funksjonell ZIP Screen vil du få muligheten til å tilpasse din solskjerming slik du selv ønsker. En effektiv og funksjonell ZIP Screen kan enkelt skreddersys for ditt bruksområde.

Med en effektiv og stilfull ZIP Screen får du en type solskjerming som gir deg det uttrykket som du er på jakt etter. Løsningen er en robust og utvendig rullegardin som fås i mange farger og modeller som garantert faller i smak. Denne utvendige solbeskyttelsen beskytter effektivt mot vær og vind.

Kontakt Oss 66101420

Varianter av Zip Screen

Vis alle produkter

Solskjerming

Topfix VMS

Solskjerming

Slidefix

Solskjerming

Panovista

Utvendig solskjerming

Med en ZIP Screen vil du oppnå en meget god solskjerming som også beskytter mot regn og vind uavhengig av årstid. Dette er en form for utvendig rullegardin som er en god erstatning for det du gjerne kjenner som persienner og markiser. De første ZIP-alternativene kom på markedet for hele 15 år siden.

En ZIP Screen fungerer som en robust rullegardin og monteres utendørs på veggen over vinduet ditt. Denne effektive solbeskyttelsen er utformet med en duk som kan reguleres opp og ned ved behov. Kassetten beskytter effektivt rulleduken mot vær og vind, slik at denne løsningen holder i mange år.

Denne formen for solskjerming beskytter også mot innsyn. Produktet kan skreddersys etter dine behov og tilpasses enkelt dine bruksområder. Du finner garantert en løsning som passer deg i forhold til hvilke farger og design du ønsker. Denne formen for solskjerming leveres i få deler og monteres effektivt over ditt vindu.

Funksjonell og trendy design

En ZIP Screen er et moderne og trendy alternativ til markiser og persienner som du allerede kjenner fra før. Denne rullegardinen består av en solid og robust duk som kan reguleres opp og ned ved behov. Med en god utvendig solskjerming oppnår du en innvendig solskjerming også som effektivt beskytter ditt interiør, slik som sofa og gardiner mot solen.

Denne formen for solskjerming monteres utvendig over ditt vindu og kan tilpasses dine mål. Produktet består av en duk som er belagt av PVC glassfibertråder som er vevd diagonalt. På dukens sider er det montert en glidelås som er beskyttet av en kanal i sideskinnene. Denne funksjonelle glidelåsen gjør at duken til enhver tid holdes på plass.

ZIP Screen er en effektiv løsning om du ønsker en utvendig solskjerming. Duken er slitesterk og solid slik at den tåler robuste værendringer uavhengig av årstid. Denne solbeskyttelsen er stilfull og fås i mange ulike farger. Den slipper ikke inn lys på sidene og blokkerer effektiv utvendig innsyn.

ZIP Screen beskytter mot sollys

Det finnes mange ulike former for solskjerming på det norske markedet. ZIP Screen utkonkurrerer effektivt både det du gjerne kjenner som markiser og persienne. En løsning med en ZIP Screen beskytter godt mot sollys og ikke minst mot innsyn. Dette er en spennende og innovativ solbeskyttelse som kan monteres utvendig over ditt vindu.

Dette er en solbeskyttelse som er både innovativ og stilfull uavhengig av hvor du ønsker at den skal monteres. Med en montert ZIP Screen behøver du ikke ha hverken persienner eller rullegardiner innendørs. Du kan velge mellom utallige farger og design som raskt kan skreddersys dine behov.

Produktet er en solbeskyttelse som effektivt reguleres ved hjelp av en stillegående motor. Denne løsningen kan leveres med både fjernstyring og kabelstyring slik at du enkelt kan regulere rulleduken etter ønsker. Med fleksible løsninger finner du garantert den formen for solskjerming som passer best for deg og ditt uteområde.

Effektive og skreddersydde løsninger

En ZIP Screen er et meget godt alternativ til innvendig rullegardin, persienner og ikke minst markiser. Denne løsningen er både innovativ og effektiv i forhold til andre moderne løsninger som er på dagens marked. Denne solbeskyttelsen kan monteres på utsiden av ditt stuevindu i farger og design som er tilpasset din bolig på best mulig måte.

Med en løsning som ikke krever plass innendørs vil du garantert bli fornøyd, uten at du må endre på noe av ditt interiør. Produktet leveres i fleksible løsninger som kan skreddersys din bolig og ditt uteområde. Du kan derfor nyte dager innendørs uten at du behøver å plages av sterkt sollys. Med en effektiv motorisert duk kan du regulere sollys etter dine egne premisser.

bli kontaktet