Pergola markiser

Pergola markiser er et godt alternativ til andre takløsninger som fines på det norske markedet. En pergola markise er tilrettelagt for å passe til din utendørs pergola eller terrasse. En pergola markise er en god løsning om du ønsker en enkel pergolakonstruksjon som gir god solskjerming.

En markise er et godt alternativ om du er på jakt etter en god takløsning som effektivt skal skjerme for sterkt sollys. Stadig flere nordmenn ønsker i dag å bygge en utendørs pergola som kan benyttes uavhengig av årstid og værforhold. Den klassiske pergolaen ble introdusert i Norge med gode referanser til den italienske byggestilen.

I Italia er pergolaen ment å fungere som en skygge for solen på varme dager. Med en pergola markise vil du raskt kunne oppnå en effektiv solskjerming slik at du kan nyte sommerdager både i din pergola og på din terrasse.

Kontakt Oss 66101420

Markiser varianter

Se alle produkter

Markiser

Lapure

Hva er pergola markiser?

Pergola markiser er en takløsning som er konstruert for å fungere som en effektiv skygge ved sterkt sollys på en terrasse eller en pergola. Markisene leveres med en rulleduk som skal gi en effektiv solskjerming gjennom hele dagen.

En pergola markise vil gi en minimalistisk stil på din terrasse eller pergola. Rammeverket består av aluminium og danner en flott ramme rundt markisen. De er et meget godt alternativ til andre takløsninger som er på dagens marked.

Produktene leveres med en ramme som er både solid og robust. Du kan selv regulere markisen etter værforholdene til enhver tid. Med denne takløsningen regulerer du effektivt hvor mye lys som du ønsker å la markien slippe inn.

På denne måten vil både lys og ventilasjon reguleres effektivt. Pergola markiser leveres med muligheter for integrert drenering som fungerer effektivt selv på tunge regnværsdager. Du kan også justere høyden slik at markisen enkelt og raskt kan tilpasses dine behov.

 

Tidløst design med gode løsninger

En pergola markise er designet for å tilpasse ditt uterom på en utmerket måte. Du får pergola markiser i mange ulike design og farger. Med et tidløst design er du sikret markiser som varer lenge og du behøver derfor ikke å tenke på eventuelle utskiftninger.

Om du skal bygge en terrasse eller pergola er det viktig å se an hvilke løsninger som passer best til ditt formål. Uavhengig av hvilke takløsninger du velger vil du garantert oppnå det ønskelige resultatet. Om du velger å benytte deg av pergola markiser vil du få utbytte av en tidløs design som varer.

I pergola markiser er drenering integrert på en effektiv måte. Markisen beskytter derfor mot både sol og regn. Det er mulig å finne gode løsninger på hvordan du kan integrere lys og andre designegenskaper inn i takløsningen. Du kan blant annet sette inn effekter som led-lys som vil gi en god stemning når det er mørkt utendørs.

 

Pergola markiser gir mange fordeler

Pergola markiser finnes i mange ulike varianter og leveres med tilpassede funksjoner. Med disse markisene vill du oppnå en utmerket solskjerming ved hovedsakelig bruk av en rulleduk. Denne rulleduken beskytter effektivt mot både sol og regn. Du kan derfor nyte å sitte på din terrasse eller i din pergola uavhengig av værforhold.

Siden rulleduken sitter stramt og tett inntil rammeverket vil du også oppnå en meget god beskyttelse mot vind. Det finnes mange fargekombinasjoner å velge mellom når du skal velge pergola markiser. Det er også mulig å få tilrettelagt de ulike funksjonene slik at markisen passer nettopp ditt bruk.

Produktet tilpasses deg og ditt behov slik at du kan være sikker på at denne takløsningen passer utmerket til ditt formål. Denne takløsningen leveres med en duk som effektivt beskytter mot vær og vind uten at markisen beveger seg når det blåser. Med en glatt og jevn overflate sikres det at regndråpene sklir av duken på en effektiv måte.

Foran på markisen er det integrert en innebygget løsning med takrenner. Du kan selv velge om du ønsker å ha pergola markisen lukket eller åpen slik at lysforhold kan varieres fra dag til dag. Når markisene er lukket vil de effektivt fungerer som et tak på en fullverdig måte.

 

Et hav av muligheter..

Du vil oppleve å få mange valgmuligheter både med tanke på design og bruksområder. Denne formren for takløsning passer utmerket inntil husveggen over terrassen. Et annet alternativ er å montere dine markiser over pergolaen eller ditt uterom slik at du oppnår en skjermet løsning som effektivt beskytter mot vær og vind.

Pergola markiser blir levert i utallige farger og du kan derfor lett kombinere dine markiser med både eksteriør og andre fargevalg. Med god beskyttelse mot både regnvær og vind er dette en takløsning som fungerer effektivt hele året.

I dag er det stadig flere nordmenn som liker å hygge seg utendørs hele året. Pergola markiser blir derfor stadig mer populært til bruk utendørs. Med beskyttelse på både tak og sider skjermer denne takløsningen godt om du ønsker å sitte utendørs. Med mange gode og funksjonelle løsninger kan dine pergola markiser raskt tilpasses dine behov.

Dersom du ønsker å regulere din pergola markise beveger du den raskt inn og ut. Pergola markiser fungerer derfor fint uavhengig av om du ønsker å bruke de med full tak lengde eller ikke. Du kan i dag enkelt velge hvilke takløsninger som du ønsker å benytte deg av når du skal montere tak over din pergola eller terrasse. Pergola markiser kan fint kombineres med både betong, treverk og glass.

 

Skaper rom for moderne løsninger

Om du velger å benytte pergola markiser som takløsning på din terrasse eller pergola kan markisene fint tilpasses moderne løsninger. Inkludert i pergola markiser kan du få integrert led-lys slik at du enkelt kan variere lysforholdene etter eget ønske. Den vanntette duken gjør at du fint kan plassere utemøblene under markisen for å oppnå et stilige og funksjonelt uteseende.

Markisene leveres med et rammeverk som er i robust aluminium. Rammeverket er derfor tilpasset norske værforhold. Pergola markiser leveres i lekre farger som passer til de fleste moderne løsninger på det norske markedet.

Med modere pergola markiser er du sikret et funksjonelt tak over ditt uterom og terrasse. En vanntett duk sørger for at du kan tilbringe utallige timer utendørs uavhengig av om det er regnvær eller ikke. Dine markiser kan monteres der du ønsker og tilpasses dine personlige behov.

Markisene blir levert med en fjernkontroll som gjør det enklere å regulere markisen. Motoriserte pergola markiser skreddersys dine prosjekter uavhengig av hvor du ønsker at markisene skal monteres.

 

Markiser som tilfredsstiller dine forventinger

Markisene tilfredsstiller garantert dine forventinger både i forhold til design og funksjonalitet. Nordmenn tilbringer stadig mer tid utendørs og velger derfor ofte å bygge en pergola eller terrasse. Det stilles derfor store krav til ulike løsninger og design som presenteres på det norske markedet.

Med pergola markiser vil du garantert oppleve at dine forventinger tilfredsstilles i forhold til ønskede bruksområder. Et stort utvalg av farger og design sikrer at det ikke er rart at det i dag leveres gode og spennende løsninger på markedet.

Om du velger å benytte deg av pergola markiser vil du kunne nyte lange dager utendørs under tak uavhengig av værforhold. En funksjonell takløsning i din pergola gir deg utallige muligheter med tanke på både innredning og funksjonalitet.