En stilfull pergola i tre

En pergola i tre er et flott alternativ dersom du ønsker et uterom som kan brukes uavhengig av vær og vind. I utgangspunktet bygges en Pergola frittstående på tomten og tilpasses boligens arkitektur. Pergolaens plassering kan vurderes i forhold til boligens yttervegger og tak. En stilfull pergola kan bukes hele året.

En flott pergola bidrar til at du kan nyte late dager utendørs uten at du behøver å tenke på værforhold som regn og vind. Med isolering i både tak og vegger vil du få en riktig flott ramme rundt sosiale sammenkomster selv på vinterstid.

Kontakt Oss 66101420

Opprinnelig fra Italia

Pergola i tre har sitt opphav fra Italia og brukes ofte som løvganger i offentlige parker for å gi skygge på varme sommerdager. Her brukes det gjerne eføy eller annet grønt som tak i pergolaen for at solstrålene ikke skal skinne gjennom. Dersom du reiser til sydligere strøk kan du finne mange av disse vakre pergolaene i parker og private hager.

Nordmenn reiser stadig mer og henter inspirasjon fra utlandet. Dette er en av grunnene til at flotte pergolaer i tre er å se i hager over hele landet. Dersom du vurderer å bygge din egen pergola kan du designe den i forhold til resten av hagestrukturen og arkitekturen til boligen din for å oppnå best resultat.

Bygg din pergola i tre selv

Du kan enkelt bygge din egen pergola i tre for oppnå et tilfredsstillende resultat. Med riktig grunnlag og solide materialer har du raskt en pergola i hagen. Du behøver i utgangspunktet ikke å ha en stor hage for å skape en koselig atmosfære der puter og en varmeovn gir den siste finishen i pergolaen på sene kvelder.

I tillegg til treverk kan du også benytte deg av andre materialer som glass og betong. Du kan på denne måten raskt skape en isolert uteplass med gode muligheter for å sitte ute hele året. Det finnes utrolig mange løsninger i det norske markedet i dag. Du kan velge mellom mange typer terrassetak og innredninger som garantert faller i smak.

Eksklusivt interiør og innredning

En pergola i tre er et godt utgangspunkt for at du kan designe pergolaen din slik som du ønsker. Du kan selv variere design og fasong for at den skal tilpasses uteområdet ditt perfekt. Her er det mange mulige løsninger både når det gjelder tilbehør og innredning. Ved å innrede pergolaen med lyselementer skaper du enkelt en koselig atmosfære.

Du kan også innrede pergolaen med en varmeovn for at du skal kunne nyte sene kvelder med familie og venner utendørs. Her kan du glede deg over matlaging både over grillen eller ved bruk av et utekjøkken alt etter som det som passer best for deg.

En flott ramme for hagesamvær

Dersom du bygger en pergola i tre vil du få en flott ramme for uteaktiviteter hele året. Sommeren kan nytes ute med god mat og drikke hver dag. Ved bruk av varmeovn og tilpasset innredning vil pergolaen din utmerket fungere når det skal tilrettelegges for sosialt samvær.

 

bli kontaktet