Pergola lamelltak

Pergola lamelltak er et alternativ til motoriserte takløsninger med inntrekkbar duk.

Pergola med lamelltak er et terrassetak som består av funksjonelle aluminiums lameller. Lamelltak er en takløsning som gir et annet uttrykk enn takløsninger med inntrekkbar duk.

Pergola lamelltak beskytter godt for vær og vind slik at du kan nyte mange gode dager i ditt uterom både på sommer og vinterstid. Nordmenn bruker stadig mer tid utendørs uavhengig av værforhold. En av grunnene til dette er at det stadig bygges uterom der familie og venner kan oppholde seg uavhengig av værforhold.

Pergola er en betegnelse på en type terrassetak som i utgangspunktet ble bygget med inspirasjon fra Italia. En pergola kjennetegnes av at den er bygget som en liten terrasse med tilhørende tak og vegger.

Kontakt Oss 66101420

Lamelltak varianter

Se alle produkter

Lameltak

Skye

Lameltak

Camargue

Hva er pergola lamelltak?

Pergola lamelltak er en form for terrassetak som enkelt gir skjerming mot uønskede værforhold som nedbør og sterk sol. I tillegg beskytter et lamelltak både møbler, grill og annet inventar som står plassert inne i din pergola. Pergola lamelltak har gode funksjoner som blant annet gjør at nødvendig vanndrenering føres bort fra bruksområdet.

Dette er en takløsning som fungerer ved bruk av en stille motor. Lamelltak innehar en meget god kvalitet og finish. Den har flotte detaljer som gjør at pergolaens helhetsinntrykk forbedres betraktelig. I tillegg til at design og funksjonalitet er godt ivaretatt er pergola lamelltak meget lett å vedlikeholde.

Lamelltak kan leveres med lys i taket, men fremhever også det naturlige lyset på en utsøkt måte. I tillegg til å kunne benyttes sammen med treverk kan lamelltak også benyttes sammen med produkter som glass.

 

Funksjonelt og tidløst design

Pergola lamelltak er med sin funksjonelle design både tidløs og praktisk. Denne type terrassetak benyttes på pergola der det er ønskelig å bygge inn pergolaen med tak. Om du skal bygge en pergola er det viktig å vurdere samtlige alternativer før du begynner på byggeprosjektet.

Det er viktig at ditt uterom blir bygget slik du ønsker og med de funksjoner som er ønskelig. Ved bruk av tradisjonelle design er det gjerne vanlig å benytte treverk som byggematerialer. Et moderne uterom vil i større grad bære preg av materialer som glass og betong.

Et lamelltak kan gi spennende løsninger i forhold naturlige lysforhold. Om du velger et lamelltak med ønskelige funksjoner vil du få effekter der det naturlige lyset skinner gjennom taket. I motsatt fall kan du også velge tak der du kan montere led-lys og spotter.

Lamelltak leveres i flere ulike design og kan tilpasses uavhengig av hvilke byggematerialer du benytter deg av. Funksjonalitet og design står her i fokus og du kan fint velge den designen som faller best i smak. Funksjonaliteten er godt i ivaretatt med både stillegående motor og roterende lameller som også skjermer godt for sollys.

 

Hvilke lamelltak passer best?

Det finnes mange typer lamelltak på det norske markedet. Pergola lamelltak kommer i mange ulike design og innehar funksjoner spesialtilpasset dine behov. Med pergola lamelltak vil du oppnå en perfekt skjerming mot både vær, vind og ikke minst sollys etter eget ønske.

På enkeltmodeller vil du også ha gode muligheter for å regulere både lys og luft. Denne funksjonen blir ivaretatt av roterende lameller som du selv kan regulere. Med stilige og funksjonelle løsninger er du sikret et design som garantert vil gi det inntrykket som du er ute etter.

Selv i regnvær vil pergola lamelltak passe utmerket grunnet de ulike funksjonene som gjør at taket automatisk drenenes. De fleste lamelltak fungerer med drenering på sidene med integrert nedløpssystem og takrenne. Uavhengig av hvilken modell du velger vil du ha muligheten til å sitte i uterommet uavhengig av hvilke værforhold det er utenfor.

 Med lamelltak vil uterommet ditt være et flott tilbehør i din hage. Du velger selv hvilke funksjoner du ønsker ha på ditt lamelltak. I utvalget får du flere ulike taktyper der du blant annet kan velge mellom flatt lamelltak og lamelltak som kan kjøres inn til siden.

 

Pergola med lamelltak er et godt alternativ til ditt uterom

Med pergola lamelltak er du sikret et stilfullt tak til din pergola med lang varighet. I tillegg er dette et tak som gir gode muligheter for regulering av det naturlige lyset som er utenfor. Et godt pergola lamelltak isolerer og skjermer for vind og regn på en effektiv måte. Taket gir deg også mange gode variasjoner når det gjelder beskyttelse og skjerming av sol.

Stadig flere nordmenn velger i dag lamelltak til sin pergola for å oppnå best effekt i forhold til funksjonalitet og design. Med et godt isolerende tak er det mulig å tilbringe tid sammen med både familie og venner uavhengig av hvilke værforhold som til enhver tid er gjeldende.

Et pergola lamelltak er spesialdesignet for å passe til din pergola. Lamelltak kan tilpasses din pergola allerede før du starter med byggingen av ditt uterom. Med riktige mål vil ditt lamelltak bli skreddersydd dine behov. Din pergola blir garantert et blikkfang for gjester og andre som er på besøk.

Et flott uterom gir rom for sosiale sammenkomster sammen med familie og venner. Om du er usikker på hvilket type pergola lamelltak du skal velge til din pergola anbefales det at du tar kontakt med fagfolk for ytterligere rådgivning.

 

Pergola lamelltak er en moderne løsning

Pergola lamelltak er en løsning til din pergola som garantert tilfredsstiller dine forventinger. Lamelltak er en moderne løsning som tilbyr mange gode funksjoner med en meget god brukervennlighet under alle værforhold. Med muligheten til å variere ønskelige lysforhold er dette et design som gir en smakfull opplevelse hele året.

Med roterende lameller er det ingen sak å variere stemningen med dempede lysforhold. En pergola legger gjerne grunnlaget for sosiale sammenkomster uavhengig av hvordan været er ute. En god pergola sikrer muligheten for at du kan grille og spise middag ute hele året. Fleksible løsninger tilpasser ditt lamelltak slik at det passer perfekt til ditt nye uterom.

Det er også mulig å skifte ut et eldre tak slik at du kan nyte moderne løsninger som perfekt er tilpasset dine behov og forrentninger. Med pergola lamelltak vil du få aluminiumslameller i den beste kvaliteten. Du vil slik oppnå et helhetlig resultat i forhold til de øvrige materialer som er benyttet i din pergola. Pergola lamelltak gir deg muligheten til å trekke ditt pergola lamelltak til siden. Du kan også rotere lamellene slik du selv ønsker for å oppnå de beste lysforholdene.

 

Tilfredsstiller dine forventninger

Pergola lamelltak er et meget godt alternativ i forhold til andre motoriserte takløsninger som er tilgjengelig på det norske markedet. Dette er et tak som består av funksjonelle aluminiumslameller som kan beveges ved behov for endringer av lysforhold. Med Pergola lamelltak blir dine møbler og inventar godt beskyttet uavhengig av værforhold til enhver tid.

Nordmenn bruker stadig mer tid på hage og friluftsliv og ønsker i denne sammenheng å tilbringe mer tid utendørs. Med en koselig pergola i hagen er du sikret muligheten til å tilbringe tid utendørs uavhengig av om det regner eller blåser. En pergola er i dag en løsning som mange nordmenn velger når de skal planlegge hvordan de skal utnytte sine uteområder. Om ikke pergola lamelltak passer for deg finnes det flere andre alternativer som garantert vil passe bedre.

bli kontaktet