Deilige kvelder med biopeis

Biopeiser har vært tilgjengelig i det norske markedet siden 2005. En stilfull biopeis kan brukes både innendørs og utendørs hele året og skreddersys dine behov. Dette er en trendy og moderne miljøpeis som først og fremst benytter bioetanol som brensel. Bioetanol gir en vakker flamme som ser bra ut i stilige omgivelser og som kan bygges inn i mange flotte materialer.

Kontakt Oss 66101420

Biopeis kan benyttes hele året

Biopeiser er en funksjonell og fleksibel løsning som i utgangspunktet kan benyttes både innendørs og utendørs. Ved å bruke en slik peis behøver du ikke å forholde deg til sot og pipe. En biopeis kan derfor bygges uavhengig av en pipeløsning som gjerne er vanlig å benytte ved bruk av peis. I stedet for ved som brensel brukes bioetanol som gir en stilfull flamme.

Du får en slik peis i utrolig mange stilfulle design som kan skreddersys dine behov uavhengig av plass og størrelse. En skreddersydd biopeis kan tilpasses både små og store rom der plassen er begrenset. Ved bruk av denne behøves hverken brenselsformer som ved, gass eller elektrisitet.

Peisen fungerer dessuten utmerket overalt uavhengig av temperaturer og værforhold, og bruk av denne er derfor stadig mer populært blant nordmenn. Mange går for en løsning med biopeis når de skal innrede sitt uterom eller sin nye vinterhage. Peisen kan også benyttes innendørs og gir et meget moderne uttrykk.

Funksjonell og miljøvennlig

Biopeis er et produkt fra leverandøren EcoSmart. EcoSmart tilfredsstiller blant annet ACCC sikkerhetskrav for Australia. Produktet er UL listet i USA og er sertifisert for Storbritannia og EU etter EN16647. Det er derfor et produkt som har blitt vurdert og testet i forhold til globale standarder og retningslinjer i det internasjonale markedet.

Denne peisen gir derfor ikke fra seg giftige avgasser eller irriterende røyk. Du behøver ikke å vurdere ventilasjon når du går til anskaffelse av en biopeis. Denne benytter den fornybare og miljøvennlige energikilden e-NRG bioetanol som brenner uten å skade miljøet.

Bioetanol brenner uten at det avgis noe form for røyk eller andre miljøgasser. Når du skal vurdere å anskaffe deg en biopeis behøver du derfor ikke å tenke på pipe eller andre former for ventilasjon. Du kan benytte denne løsningen uavhengig av om du skal renovere en eldre peis eller om du skal bygge en ny peis med moderne løsninger.

Flere typer biopeis

Det finnes utallige løsninger i det norske markedet i dag. En etanolbrenner kan monteres uavhengig av vegger og tak. Brenneren gir en langvarig og vakker flamme som gir det lille ekstra i forhold til design og moderne løsninger.

Biopeiser er enkle å tilpasse i forhold til de løsninger som du gjerne har tilgjengelig i din bolig eller i ditt uteområde. Peisen kan tilpasses både spesiallagede møbler, vegger, medialøsninger, tømmer, søyler og steinbenker.

De ulike biopeisen kan blant annet monteres som en innendørs peise eller som en utendørs lykt i hagen. En biopeis er tilgengelige i utallige løsninger og gir et elegant og eksklusivt utseende uavhengig av hvor den plasseres. Med stilfulle løsninger i materialer som tre og herdet glass finner du garantert en løsning som passer for deg.

Du finner her biopeiser som kan tilpasses både private hager, restauranter og barer. Dette er en peis som varmer på kalde dager. Den gir også en meget stilfull atmosfære uavhengig av hvor du ønsker at den skal monteres.

Les gjerne mer om denne miljøvennlige løsningen her!

Skreddersydde løsninger

Med en biopeis får du stilfulle løsninger som kan tilpasses ulike materialer og design. Dette er en populær peis som både gir fra seg varme og lys både innendørs og utendørs. Den gir også en meget stilfull atmosfære uavhengig av om den er montert utendørs eller inne. Peisen kan med enkle grep skreddersys dine behov uavhengig av hvor du ønsker at den skal plasseres.

bli kontaktet