Motorisert Pergola

Alle Pergolaer som leveres fra Utecomfort er motorisert.

Motorisert pergola er en motorisert takløsning der du effektivt oppnår skjerming for både regn, vind og sol i din pergola eller i ditt uterom. En motorisert pergola fås i flere varianter der du kan velge mellom en inntrekkbar duk eller aluminiumslameller.

Denne takløsningen kommer som både lamelltak og som pergola med foldetak. Produktet passer perfekt om du skal installere et solid tak med funksjonelle løsninger som fungerer uavhengig av vær og vind

Nordmenn prioriterer oftere å tilbringe sin fritid utendørs og bygger i denne sammenheng ulike former for pergolaer og uterom som gjerne står i stil til sin bolig. En pergola er en form for terrassetak som er inspirert fra italiensk byggestil.

Pergolaer som bygges i Norge er ofte kjennetegnet ved at den er bygget som en terrasse der både tak og vegger danner rammen rundt terrassen slik at den kan benyttes som en utendørs stue uavhengig av værforhold.

Kontakt Oss 66101420

Utforsk Produkter: Motorisert Pergola

Se alle produkter

Markiser

Lapure

Lameltak

Skye

Lameltak

Camargue

Hva er en motorisert pergola?

En motorisert pergola er en takløsning som er designet for å passe utendørs selv på dager der været ikke er på sitt beste. Denne kan fås som både lamelltak og pergola med foldetak. Denne takløsningen skjermer effektivt møbler, hvitevarer og annet interiør som er plassert i pergolaen for vind og regn.

Løsningen er designet for å drenere bort både fukt og regnvann slik at vedlikeholdet går raskt og effektivt. Den innehar en stillegående motor som gjør at du enkelt kan regulere taket i forhold til ønskede lysforhold. Denne takløsningen har flotte detaljer og kommer i ulike design og materialer.

Taket tilpasses enkelt din pergola og uteplass slik at du raskt kan nyte å tilbringe mer tid utendørs. En motorisert pergola kan leveres med lys som spotter eller med andre spennende funksjoner. Med en Denne flotte løsningen skaper du en koselig ramme for sosiale sammenkomster uavhengig av om det er sommer eller vinter.

Tidløse og funksjonelle løsninger

enson PERGOLA LAGUNE, består av aluminiumsstruktur med integrert Fixscreen-teknologi. Solavskjermingen er fullstendig integret. Det er fin løsninger for hage, uteplassen og terrasse design og inspirasjon, lar deg kontrollere innstrengning av sollys. UTEcomfort AS er importør og forhandler av Renson produkter i Oslo, Norge leverer alle typer RENSON motorisert og modern i premium klasse pergola, solskjerming, screen og tak. UTEcomfort AS sammarbeide med TREST entreprenør AS kan installere pergola LAGUNE og solskjerming til privatboliger i oslo og akershus, norge. Velkommen www.utecomfort.no eller www.trest.no

En motorisert pergola er designet for å passe til ditt uterom eller pergola på best mulig måte. Siden den motoriserte pergolaen kommer i tidløse design er det ikke vanskelig å bestemme seg for hvilke løsninger som passer best. Om du skal bygge en pergola er det viktig å se på praktiske løsninger i forhold til tomt og ikke minst bebyggelse rundt.

Ta gjerne med i betraktning hvilken taktype du ønsker allerede før du går i gang med ditt byggeprosjekt. Uavhengig av hvilken ramme du velger til din pergola er du garantert å finne en motorisert takløsning som passer.

Produktet vil kunne gi smarte løsninger i forhold til både design og naturlige lysforhold. Du kan velge mellom lamelltak og pergola med foldetak der begge takløsninger vil gi ulike effekter når det naturlige sollyset skinner gjennom taket.

Lamelltak er en løsning som gir muligheten til å stille inn lamellene slik at du kan variere om taket skal fungere som et heldekkende tak eller om det skal slippes inn mer eller mindre lys. En pergola med foldetak består gjerne av en inntrekkbar duk der du enkelt vil få et annet uttrykk enn med aluminiumslameller.

 

Flere varianter

Det finnes flere varianter av motoriserte pergolaer på det norske markedet. Motoriserte takløsninger kommer gjerne i flere ulike design og funksjoner. Om du velger en motorisert pergola med lamelltak kan du blant annet velge funksjoner som roterende lameller som gjør det enkelt å regulere hvilke lysforhold som til enhver tid er ønskelig.

Om du i stedet velger pergola med foldetak vil du få gleden av vanntette løsninger i form av en PVS-duk. Denne vanntette PVS-duken gjør at du garantert kan sitte ute selv på en regnværsdag. Denne duken kan reguleres i forhold til hvor stor av taket som skal dekkes.

Med stilige og praktiske design og funksjoner er du sikret en motorisert pergola som kan benyttes uavhengig av vær og vind. En motorisert pergola leveres med en stillegående motor som ikke gir fra seg lyd når du regulerer taket i forhold til det som til enhver tid er ønskelig.

Løsningen vil automatisk drenere bort vann og fukt som legger seg på taket slik at dine møbler og annet inventar beskyttes på en god måte. Du an velge mellom en rekke varianter i flotte design som garantert vil passe inn i den stilen som du har valgt på ditt uterom.

Mange valgmuligheter

Med en motorisert pergola vil du få mange valgmuligheter. Den kan monteres på både tak og vegger. På denne måten vi du oppnå den funksjonen som du ønsker i forhold til bruksområdet. Valgmulighetene er store når det gjelder fargevalg og du finner enkelt fem til de design som passer deg og din pergola best.

Design og materialer er tilpasset hverandre for å få et perfekt resultat. Motorisert pergola er et utmerket valg i forhold til andre takløsninger som er på det norske markedet. Det er i dag stadig flere nordmenn som bygger pergolaer og andre former for uterom i dag.

Det stilles derfor stadig større krav til både kvalitet og design. Grunnet norske værforhold er det viktig at din løsning beholder fasong og farge gjennom hele året uavhengig av om det regner eller er opphold med sol. Dette er takløsninger som ikke innehar elementer som ruster.

Du velger enkelt mellom de ulike alternativene som tilbys på det norske markedet. Før du bestemmer deg for hvilken motorisert pergola som passer deg best anbefales det at du rådfører deg med fagfolk.

Motorisert pergola er et moderne alternativ

enson PERGOLA LAGUNE, består av aluminiumsstruktur med integrert Fixscreen-teknologi. Solavskjermingen er fullstendig integret. Det er fin løsninger for hage, uteplassen og terrasse design og inspirasjon, lar deg kontrollere innstrengning av sollys. UTEcomfort AS er importør og forhandler av Renson produkter i Oslo, Norge leverer alle typer RENSON motorisert og modern i premium klasse pergola, solskjerming, screen og tak. UTEcomfort AS sammarbeide med TREST entreprenør AS kan installere pergola LAGUNE og solskjerming til privatboliger i oslo og akershus, norge. Velkommen www.utecomfort.no eller www.trest.no

En motorisert pergola er en moderne løsning for deg som ønsker et solid tak uavhengig av norske værhold. Med gode takløsninger i den beste kvaliteten er du sikret å kunne sitte utendørs selv på kalde vinterdager.

Med varmeovn og andre bekvemmeligheter som i dag finnes på markedet vil du garantert finne deg til rette i din egen pergola. Dagens moderne takløsninger til utendørs buk gir deg en trygg og solid ramme for sosiale sammenkomster uavhengig av værforhold.

Det finnes mange alternativer på markedet og du kan blant annet velge mellom både pergola lamelltak og pergola med foldetak. Et lamelltak er en takløsning der du kan regulere lysforholdene ved å bevege lamellene til du oppnår ønsket resultat.

En motorisert pergola med foldetak tilsier at du kan regulere foldetaket inn og ut alt etter som hva som passer ditt behov. Et motorisert foldetak kan monteres både på tak og vegg. Ved å velge motorisert pergola står du derfor fritt i forhold til bruksområder.

Motorisert pergola tilfredsstiller dine krav

En motorisert pergola tilfredsstiller garantert dine krav og forventinger i forhold til både design og funksjonelle egenskaper. Det finnes utallige varianter å velge mellom på det norske markedet. Nordmenn tilbringer i dag mer tid utendørs enn før og stiller derfor større krav til produkter som kan bidra til at denne levestandarden kan opprettholdes.

En motorisert pergola er derfor en meget god takløsning som byr på mange ulike løsninger. Om du velger en motorisert pergola som takløsning på din pergola eller uteplass vil du ikke angre. Med en koselig uteplass i hagen er du sikret mange koselige stunder utendørs med familie og god venner.

Løsningen sikrer at du kan sitte trygt og godt ute i ditt uteområde uavhengig av om det blåser eller regner ute.

bli kontaktet