Stilfull biopeis fra EcoSmart

EcoSmart Fire ble lansert i 2004 og har siden den gang etablert seg som en anerkjent leverandør av biopeiser. Biopeisene tilfredsstiller kravene fra både private og internasjonale kunder over hele verden. Denne leverandøren tilbyr biopeiser i lekre design og innovativ teknologi som passer inn i ethvert rom.

Samtlige av EcoSmart sine biopeiser er testet av bransjens ledende eksperter. Dette betyr at produktet gjennomgår en streng sikkerhetskontroll før det leveres ut til forhandlerne. Biopeisene er designet med praktiske løsninger som gjør at du kan montere dem på nesten alle tenkelige steder.

bli kontaktet

Miljøvennlige biopeiser

En biopeis byr på stilfulle løsninger som garantert vil passe til både innendørs og utendørsbruk. Dette er en peis som brenner på bioetanol. Den behøver derfor ikke en skorstein for å fungere og kan derfor monteres der du ønsker. Dette er derfor en peisløsning som gir deg et unikt design og en funksjonalitet både i eller utenfor boligen din.

Denne miljøpeisen er en god løsning både om du skal renovere en eldre peis eller ønsker en frittstående peis i boligen din. Dette er en allsidig løsning som gir deg en miljøpeis med flott flamme som ikke er miljøskadelig for sine omgivelser. Bruk av bioetanol som brensel gir en stilfull flamme som utmerket gir et eksklusivt uttrykk.

Nyskapende design

EcoSmart Fire tilbyr et stort utvalg av biopeiser som tilfredsstiller selv kresne boligeiere. Dette er en røykfri miljøpeis som gir rommet et elegant utseende. De mange modellene leveres i materialer som blant annet rustfritt stål. Du kan også få mange av modellene i fargene sort, naturhvit og grå.

En biopeis passer utmerket til bruk utendørs i nærheten av utemøblene eller som en peisløsning i vinterhagen. Den er meget moderne utformet og kan skreddersys dine ønsker og behov. Du kan plassere den ved inngangsdøren eller i hagen uten at du behøver å tenke på røykutvikling.

Regulerbar flamme

De største biopeisene kan brukes i dine forretningslokaler eller i restauranter for å komplettere en stilfull innredning. Du får den i mange ulike størrelser og fasonger som gjør at den garantert passer inn i boligen eller vinterhagen din. Montering er enkelt og trenger ikke nødvendigvis tilgang til elektrisitet for å fungere.

EcoSmart Fire fungerer både som en oppvarmingskilde og som et møbel i seg selv. Med en biopeis i rommet får du et elegant utseende som de fleste legger merke til. De ulike modellene leveres i unike design som enkelt kan tilpasses omgivelsene. Noen av modellene beskytter flammen med et utsøkt herdet glass for innendørs bruk.

En trendy miljøpeis

Dersom du er på jakt etter et trendy og elegant utseende i eller utenfor din bolig vil en biopeis være et utmerket valg. Denne miljøpeisen benytter brenselet bioetanol og avgir derfor ikke røyk. Du kan derfor plassere en trendy biopeis både på badet og kjøkkenet uten problemer.

EcoSmart blir stadig mer populære blant stilbevisste nordmenn som er på utkikk etter flotte detaljer i boligen eller i uterommet. Det er derfor mange som velger å anskaffe seg en biopeis som et utmerket alternativ til vanlig peis.

Kontakt oss