Renson pergola, terassetak og solskjerming

Den belgiske familiebedriften Renson ble etablert allerede i 1909. Renson ble først og fremst etablert som et produksjonsselskap med fokus på egen forskning og innovative ideer. I dag fokuserer selskapet hovedsakelig på å skape et sunt og behagelig innemiljø til privat hjem, offentlige bygg og bedrifter.

I produktutvalget får du blant annet effektiv solbeskyttelse, sofistikert ventilasjon, Renson pergola og andre praktiske løsninger for utendørs bruk. Det fokuseres på å tilby et sømløst totalkonsept som skal kunne gi en totalpakke som passer til de aller fleste løsninger som brukes i dag.

bli kontaktet

Renson produkter

Se alle produkter

Markiser

Lapure

Lameltak

Skye

Lameltak

Camargue

Et stort utvalg av pergola terrassetak

Renson leverer et stort utvalg av pergola terrassetak som garantert  kan tilpasses til de fleste pergolaer som bygges i Norge. Her får du enkle og lukrative løsninger som raskt kan tilpasses dine behov. Du kan velge blant stilfulle farger og materialer som enkelt matches med den løsningen som du allerede har.

Dette er terrassetak som både gir et klassiske og tidsriktig utseende på din pergola. Du kan benytte terrassetak fra Renson uavhengig av om din pergola er plassert nær din bolig eller er frittstående. Terrassetakene er generelt vanntette for å beskytte mot både regndråper og fukt. De er funksjonelle og gir en maksimal solbeskyttelse selv på varme sommerdager

Tak til pergola

De mange terrassetakene leveres i utallige løsninger som raskt kan tilpasses din pergola. Dette er tak som består av lameller som kan vrides horisontalt eller automatisk åpnes og lukkes ved bruk av funksjonelle sensorer. Du kan eksempelvis få tilpasset en løsning med usynlig solbeskyttelse eller benytte deg av løsninger som i hovedsak består av glassvegger.

Takene leveres også i aluminium og kan vrides alt etter om du skal bruke pergolaen i sol, regn eller vind. For å gjøre pergolaen mer lukrativ kan du tilpasse taket med LED-belysning og annet tilbehør som får pergolaen din til å fremstå som mer eksklusiv. Tak til pergola leveres med et effektivt dreneringssystem.

Allsidige og funksjonelle løsninger

Innovative Renson tilbyr både allsidige og funksjonelle løsninger til hjemmet ditt. Du får her moderne solskjerming som er trendy og innovativ. Du kan derfor tilpasse taket til pergolaens hjørner og konstruksjon. De mange takløsningene leveres uten at du kan se skjøter eller andre kanter.

Her får du mange praktiske løsninger som raskt kan tilpasses pergolaen din. Når du velger takløsninger er det viktig at du vurderer design og funksjonalitet i forhold til resten av boligen. Det er selvfølgelig viktig at alt står i samme stil for at du skal oppnå det uttrykket som du ønsker.

Solbeskyttelse og takløsninger fra Renson

Dersom du går for takløsninger fra Renson har du mye å velge mellom. Du kan benytte motoriserte takløsninger som kan styres med fjernkontroll. Det kan også integreres passende lyseffekter som bidrar til at du oppnår en koselig og stilfull atmosfære i din pergola.

Renson tilbyr også gode løsninger dersom du behøver solbeskyttelse til din pergola eller bolig. Du får her lameller og persienner som effektivt kan tilpasses etter dine ønsker. Dette er en løsning som gir en god effekt på varme sommerdager ved å holde de sterke solstrålene ute.

Kontakt oss