Utendørs kjøkken fra Fesfoc

Fesfoc er en spansk leverandør av grill og utekjøkken som er tilpasset det internasjonale markedets krav om design og kvalitet. Ethvert produkt er nøye designet og tilpasset behovet som oppstår når du skal grille om sommeren. Her får du utekjøkken som enkelt kan tilpasses for å passe perfekt inn i forhold til boligarkitektur og tomt.

I forbindelse med utformingen av utekjøkkenet legges det stor vekt på tekniske detaljer og sikkerhet. I tillegg vil du raskt oppdage at design og detaljer er tilpasset dagens trender. Dette er et kjøkken som innfrir behovet om klassiske design med fokus på enkel rengjøring og funksjonalitet.

bli kontaktet

Stilfulle kjøkkenøyer

De stilfulle kjøkkenøyene er innredet med en vannkran som gjør det enklere å tilberede maten utendørs. Du har enkelt tilgang til vann i samme benk som grill og kokeplater. Det er stor skapplass under benken til lagring av tilbehør og produkter som du gjerne behøver under grillingen.

Dette er griller som fås i mange ulike størrelser. Samtlige er spesialdesignet med små detaljer som du ikke finner på andre griller. Du behøver ikke å bestemme deg for den dyreste og mest luksuriøse utgaven. Du kan også få mye ut av en mindre grill med detaljerte designflater som gir det lille ekstra.

Gassgrill eller kullgrill

Utendørs kjøkken fra Fesfoc er praktisk enten du ønsker å anskaffe deg en gassgrill eller kullgrill. Du vil uansett få god bruk for denne praktiske kjøkkenløsningen i ditt uterom på lange sommerdager. Med en god grill tilgjengelig kan du invitere på luksuriøse grillaftener som du garantert vil få mye glede av.

Du bestemmer selv hvilken grillfunksjon du ønsker å anskaffe deg. Det er opp til hver enkelt hvorvidt det er kullgrill eller gassgrill som gir det beste resultatet. Dagens moderne griller kommer med utallige funksjoner som vi tidligere bare kunne drømme om. I dag får du grillfunksjoner som gjør grillingen til en lek og ikke minst setter god smak på maten.

Blomsterpotter med lys

I tillegg til funksjonelle og smarte grilløsninger leverer Fesfoc lekre blomsterpotter og belysning i unike design. Her kan du dekorere hagen din med flotte blomsterkrukker som er utformet som lange bed og store krukker. Du kan velge mellom utrolig mange farger, design og materialer som garantert gir uterommet ditt det utrykket du er på jakt etter.

Fesfoc leverer en belysing som kan tilpasses ethvert uterom i ulike design og materialer som rustfritt stål.  De mage modellene er designet for å tåle all slags vær og kan derfor stå utendørs hele året. Belysningen er innebygget i lekre kasser der design og mønster gjør at lyseffektene skinner gjennom på en smakfull måte.

Design ditt eget uterom

Med kjøkkenøyer fra Fesfoc er du sikret en funksjonell og brukervennlig kjøkkenløsning som utmerket kan brukes utendørs hele året. Dette er eksteriør som fungerer like godt som dekor i restauranter som i private hager.

Den unike dekorbelysningen er utrolig vakker i uterommet på kveldstid. I tillegg til lekker design og god funksjonalitet byr Fesfoc på innovative kvaliteter som du gjerne ikke finner hos andre leverandører.

Kontakt oss