Behaglige produkter fra Provida Varme

Provida Varme AS (tidl. Provida Gruppen) er Norges ledende leverandør av infrarøde varmeprodukter. Alle produkter holder svært høy kvalitet, har optimal ytelse og lang levetid. Vi leverer både infrarøde varmepanel til innebruk og neste generasjons utevarme / terrassevarmere til utebruk.

Provida Varme innehar lang erfaring og høy kompetanse. Det er en kunnskapsbedrift hvor du som kunde står i sentrum og du kan rådføre deg med oss når det gjelder alt rundt infrarøde varme.

De samarbeider med verdens ledende fabrikker som har mer enn 35 års erfaring med forskning og utvikling av det infrarøde spektrum og infrarøde produkter. Vi kan derfor hente kunnskap og ekspertise på et helt annet nivå enn noen andre i Norge.

Vi leverer terrassevarmere som gjør at utallige nordmenn kan nyte sene sommerkvelder på terrassen eller i pergolaen. Terrassevarmere kommer i mange ulike design og kan plasseres på de fleste steder i uterommet ditt.

bli kontaktet

Providavarme produkter

Se alle produkter

Funksjonelle, gode varmelamper

Infrarød varme er den samme gode, trygge varmen vi får fra solen. De lange infrarøde strålene som kommer direkte fra solen fungerer slik at de varmer vår planet. De er en stimulerende kraft for alt liv som vokser på jorden, de har en positiv effekt på oss mennesker og er fullstendig ufarlige. Faktisk er vi mennesker skapt for å absorbere infrarød varme.

IR varmen varmer opp de elementene de treffer som gulv, vegger, tak, gjenstander, møbler og ikke minst oss mennesker. Elementene avgir igjen varme til luften, og skaper en lun og god atmosfære. Varmen som utløses er meget behagelig og skaper en følelse av velvære og komfort. Hvem har vel ikke kjent på frustrasjonen rundt ubehaget det er å puste varm luft fra tradisjonelle varmeovner/vifteovner, eller er sliten og lei støy fra den samme varmeviften eller varmepumpen som aldri stopper.

Det skal være behagelig å sitte ute og nyte sosiale sammenkomster selv på kalde dager. Ved å benytte deg av en terrassevarmer vil du raskt finne ut at varmen gjør godt. En terrassevarmer fra Provida Varme er designet i et stilig og funksjonelt design som gjør at den enkelt passer inn i innredningen i uterommet ditt.

Utendørs varmeløsninger

Den anerkjente leverandøren Provida Varme tilbyr gode og funksjonelle terrassevarmere som passer inn i enhver pergola. Du kan velge mellom mange farger som hvit, sort, grå og antrasittgrå. Du kan derfor selv tilpasse terrassevarmeren til resten av interiøret i pergolaen.

Fleksible monteringsmuligheter

Provida varme tilbyr en av markedets beste løsninger innen varmelamper og terrassevarmere. Du får en utmerket varmeeffekt som er rimelig i drift. For å bruke varmelampen må du kun ta den ut av esken for deretter å koble den til en stikkontakt. Du kan deretter selv velge hvordan den skal monteres i forhold til hvor den passer best.

Leveres med 5 års garanti

Samtlige av varmelampene til Provida Varme leveres med 5 års garanti. Dette betyr at du kan returnere varmelampen tilbake til leverandøren for slik å få reparert eller erstattet varmelampen med en ny. Dette gjelder selvsagt om skaden er en fabrikkfeil og at du har en kvittering å vise til.

Kontakt oss