Utekjøkken fra Indu+

Dersom du er på jakt etter et stilfullt utekjøkken til ditt uterom finner du garantert en kjøkkenløsning fra den belgiske leverandøren Indu+. Dette er en anerkjent leverandør av utekjøkken, traller og kokeplater som gir det lille ekstra i uteområdet ditt. I utvalget til Indu+ kan du velge blant mobile kjøkkenløsninger til bruk utendørs.

I tillegg til funksjonelle kjøkkenløsninger tilbyr Indu+ også tilbehør som eksempelvis skjærebrett, skuffer og knivholdere. Mange nordmenn foretrekker å tilbringe mest mulig tid av sommermånedene utendørs. Det er derfor en fordel å innrede uteområdet ditt slik at du også kan være utendørs når været ikke er på sitt beste.

bli kontaktet

Indu+ produkter

Se alle produkter

Funksjonelle utekjøkken

For at du skal få mest mulig ut av kjøkkenløsningene til Indu+ anbefales det at du setter sammen ditt eget utekjøkken. Du velger enkelt det designet som tilfaller deg best med utgangspunkt i de målene som du trenger. Deretter velger du de kokeplatene som du mener passer best for ditt bruk. Du kan eksempelvis velge mellom vanlig induksjon, induksjonsbakebrett og wok platetopp.

For å få mest ut av den innovative kjøkkenløsningen fra Indu+ bør du også velge funksjonelt tilbehør. Tilpass enkelt ditt utekjøkken ved bruk av ulike finesser som beskyttelsesdeksel og utendørs matlagingsteppe. Du kan også velge farger og materialer ut fra det som passer best i forhold til din pergola.

Velg riktig design og modell

I utvalget til Indu+ får du funksjonelle kjøkkenvogner i ulike materialer som eksempelvis teak, aluminium og rustfritt stål. De fleste kjøkkenvognene har stilige og funksjonelle løsninger som gjør at du enkelt kan benytte både kokeplater og grill samtidig mens du lager mat utendørs. Du tilpasser enkelt den trallen du velger for at den skal passe til dine forventninger.

Et utekjøkken i pergolaen gjør det generelt å tilberede maten utendørs mens gjestene venner. Du slipper å løpe inn og ut av boligen for å kokkelere på kjøkkenet mens gjestene venter ute. Du kan nyte den gode samtalen mens du tilbereder maten. Utekjøkkenet er designet for at du effektivt skal kunne kombinere både grill og kokeplater.

Flere nyttige løsninger

Indu+ sine utekjøkken kommer med praktiske løsninger som passer utmerket i uterommet. Iceboy gir deg muligheten til å holde drikken kjølig i sommervarmen ved bruk av en integrert kjøleboks som er montert i utekjøkkenet. Du kan enkelt servere kalde drikker mens flasken ligger til avkjøling blant isbiter.

Med et utekjøkken i din pergola eller uterom vil du få maksimalt ut av sommerdagene. Denne løsningen gjør at du kan lage mat mens du underholder gjestene. Du kan i tillegg benytte deg av mye praktisk tilbehør som er tilgjengelig fra samme leverandør. Her får du blant annet grillplate, arbeidsflate og annet utstyr som skal gjøre matlagingen enklere.

Stilig design og mange bruksområder

Indu+ sine utekjøkken leveres i et stort mangfold av farger og design som kan tilpasses etter eget ønske. Du kan derfor enkelt tilpasse de ulike trallene til din pergola eller uteområde slik at de perfekt passer inn sammen med inventaret. Med massiv teak, aluminium og rustfritt stål får du garantert et stilfullt preg i uterommet.

Kontakt oss