plantekasse

kontakt oss

En elegant plantekasse

En funksjonell plantekasse gir hagen et stilfullt og elegant utseende. Denne enheten kan fylles med de planter og blomster du selv ønsker. Det er derfor enkelt å variere helhetsinntrykket etter sesong og årstid. Plantekasser kan tilpasses og skreddersys ditt uteområde på en utsøkt måte. Med en stilfull og elegant kasse i hagen eller ved inngangspartiet vil du garantert oppnå det uttrykket som er ønskelig.

få gratis befaring 66101420

Varianter av plantekasser

Se alle produkter

Plantekasse uavhengig av årstid

En plantekasse er en fleksibel og funksjonell løsning om du ønsker å plante planter og blomster utendørs uavhengig av årstid. Ved å benytte denne vil du raskt kunne variere farger og design alt etter hva du ønsker. Du får disse i et utsøkt design som raskt kan tilpasses dine behov.

Dette er en form for hagedesign som kan skreddersys både i forhold til materialer og størrelser. Små detaljer og finesser gjør at en plantekasse utmerket kan tilpasses din bolig og ditt uteområde. Den kan plasseres ved pergolaen eller på din terrasse med et utmerket resultat.

Med en utsøkt plantekasse i riktige materialer og design vil du alltid ha et sted der du kan plassere dine planter. Du kan fint variere planter i forhold til farger og årstid. En plantekasse kan skreddersys dine mål og ønsker. Denne leveres også med stilfulle lyseffekter som gir et elegant helhetsinntrykk.

Funksjonell og miljøvennlig

Kassene leveres fra spanske Fesfoc som baseres seg på innovative produkter for å imøtekomme markedets behov til enhver tid. Fesfoc tilbyr ulike plantekasser i to ulike hovedkategorier. Den ene kategorien presenterer en klassisk og tidløs design. Den andre designtypen baserer seg derimot på innovative løsninger der det benyttes lamper for å lage lekre lyseffekter.

En plantekasse er både funksjonell og innovativ i forhold til både design, materialer og farger. De ulike kassene er designet med inspirasjon fra både moderne og eldre arkitektur. De utsøkte detaljene går igjen på samtlige design og gir en flott ramme for dine planter. Med utsøkte plantekasser tilfører du uterommet ditt en elegant dekor som til enhver tid kan tilpasses.

En klassisk plantekasse fra Fesfoc er ideell for å fremheve et minimalistisk design med grønne planter. Ønsker du i stedet en kasse med et særegent preg kan en med lysdetaljer være aktuell. En kasse med lys gir nemlig stilfulle effekter på kveldstid og lyser opp din hage på en effektiv måte.

Innovativ og trendy design

Ditt uterom og hage kan med en god planlegging designes slik du ønsker. Med flotte plantekasser vil du garantert oppnå det utrykket som er ønskelig. Disse kan fås i mange ulike materialer som blant annet rustfritt stål og cortenstål.

Dette er funksjonelle materialer som utmerket tåler varme og kulde uavhengig av årstid. Du vil også kunne velge mellom robuste og flotte farger som effektivt kan tilpasses fargen på din bolig. Plantekassene beholder både utseende og design uavhengig av hvilke ytre omstendigheter kassene utsettes for. De er spesialdesignet for å kunne dekorere ethvert uteområde på en utmerket måte.

Plantekassene kan leveres med et automatisert vanningssystem som gjør det lett å overholde vanning slik at plantene dine varer lenge. Med innovative design og god funksjonalitet uavhengig av årstid får du kasser som tilfredsstiller selv den kresne. Hvis du ser etter design som kan tilføre uteområdet ditt noe ekstra er plantekasser en løsning som både er delikat og funksjonell.

Skreddersydde løsninger

Med både klassiske og moderne plantekasser er du sikret et utseende som garantert vil tilføre hagen ditt det lille ekstra. Du kan enkelt variere planter etter årstid og kan derfor raskt velge å fornye både farger og design ved behov. En plantekasse fås med et automatisk vanningssystem og er derfor effektiv selv på varme sommerdager.

bli kontaktet