Økt velvære med solskjerming

Med en effektiv solskjerming kan du oppholde deg utendørs selv på varme soldager med sterkt sollys. Med en trendy solskjermingsløsning finner du garantert effektive løsninger som passer deg. Du får i dag solskjermingsprodukter som er tilpasset de fleste terrasseløsninger og uterom som finnes på det norske markedet.

En effektiv løsning kan tilpasses din terrasse og uterom slik du selv ønsker. I dag får du mange ulike former for solskjerming som kan benyttes hele året. Moderne solbeskyttelse leveres i design uten synlige kanter eller skjøter. I tillegg leveres solskjermingsprodukter med ulike løsninger for hjørnevindu og takvindu.

Kontakt Oss 66101420

Varianter av solskjerming

Se alle produkter

Solskjerming

Panovista

Solskjerming

Slidefix

Solskjerming

Topfix Max F

Solskjerming

Vegascreen

Solskjerming

Loggia

Solskjerming

Topfix Max

Solskjerming

Topfix VMS

Solskjerming hele året

Det er i dag mange nordmenn som ønsker å tilbringe mer tid utendørs. Med en god solskjermingsløsning kan du nyte varme sommerdager utendørs uavhengig av hvor sterke solen er. Med flotte alternativer finner du også raskt ut hvilken form som passer deg best.

En effektiv løsning gir skygge uavhengig av hvor sterk solen er på terrassen. De ulike produktene som er på dagens marked tilpasses enkelt din terrasse eller ditt uterom. De enkelte alternativene innen solskjerming kan effektivt tilpasses ditt uterom uavhengig av hvordan dette er konstruert.

Om du planlegger godt kan du finne et produkt som passer dine behov både i forhold til prisklasse og design. Du velger enkelt mellom skreddersydde og innovative løsninger som pergola med tak og ulike typer skjerming som kan monteres på både vindu og takvindu.

Innovative og funksjonelle varianter i solskjermingssegmentet beskytter deg mot sterkt sollys hele året slik at du kan nyte varme soldager når du selv ønsker.

Stilig og trendy design

Med god planlegging kan du designe ditt uterom slik du ønsker uavhengig av hvilken type bolig du har. Du vil garantert finne en stilig og trendy løsning som nettopp dekker ditt behov på en tilstrekkelig måte. Videre vil du med smakfulle løsninger få muligheten til å sitte utendørs uten å ta hensyn til solforhold.

Med riktig valg av produkt vil din solskjermingsløning kunne fremheve din terrasse slik du ønsker. En moderne løsning er laget på en slik måte at unødvendige skjøter ikke vil synes når den er fastmontert. Derfor behøver du ikke å forholde deg til stolper, stenger, eller sømmer, som gjerne gjør at helhetsinntrykket ikke blir slik du ønsker.

Flere typer solskjerming

Det finnes flere ulike typer solskjermingsprodukter på markedet. I utgangspunktet tilbys pergola og andre spennende løsninger for vindu eller glasstak. En pergola er en form for takterrasse, der innovative løsninger gjør at du fint kan sitte ute hele året uavhengig av værforhold.

En pergola med tak skjermer for solen på en innovativ måte og gir deg rom for å regulere sollyset slik du til enhver tid ønsker. Om du velger denne løsningen kan du velge mellom skreddersydde design som kan spesial tilpasses ditt uterom. Mange av de ulike pergolaene tilbyr tak med usynlig og vindtett solskjerming.

Det finnes også utallige former for solskjerming for vindu og takvindu på det norske markedet. Dette er solbeskyttelse som du raskt kan montere på dine vinduer og glasstak med godt resultat. En stilfull solskjermingsløsning vil gi boligen din et nytt preg og ikke minst en optimal solbeskyttende effekt.

Produktene kommer i ulike materialer og farger som garantert vil passe med både det interiøret og eksteriøret som allerede benyttes i din bolig.

Skreddersydde løsninger

Med en skreddersydd solskjerming vil du raskt finne en løsning som tilfredsstiller dine behov på en best mulig måte. Uavhengig av om du ønsker en solskjerming for tak eller vindu vil du finne det alternativet som passer best. Med en stilfull solskjerming kan du forandre helhetsuttrykket på både din bolig og terrasse.

Det finnes mange flotte alternativer å velge mellom når du skal beskytte dine møbler eller flotte uterom fra sollys. Sterkt sollys kan bleke dine møbelstoffer, og ikke minst også gjøre det ubehagelig å sitte innendørs.

Det anbefales derfor at du tar en titt på det store utvalget som finnes på det norske markedet. Uavhengig av om du ønsker en effektiv solskjerming for ditt interiør eller eksteriør vil du finne en løsning som passer.

I det store utvalget finner du solbeskyttelse som både beskytter din terrasse og som kan monteres på husveggen. De fleste alternativer på dagens marked blir skreddersydde for ditt uteareal. Dagens løsninger leveres i innovativ design som garantert gir din bolig og terrasse et trendy og stilfullt utseende!

bli kontaktet