Skal du ha en tilstelning i hagen, samle venner og bekjente, kanskje feire noe stort eller lite? 

Vi leier ut grill og utekjøkken til din matgilde!

 

Kontakt oss i dag!

 

Kontakt Oss 66101420

VARIANTER AV UTLEIE UTEKJØKKEN

Se alle produkter

Et funksjonelt utekjøkken

Et funksjonelt utekjøkken leveres i mange ulike varianter og materialer, slik at det passer utmerket inn i ditt uterom. Et godt og funksjonelt utekjøkken gir deg muligheten til å tilberede mange gode måltider utendørs, uten at du behøver å ta turer inn og ut av din bolig for å servere dine gjester. Med et utekjøkken kan du effektivt ta del i samtalen uten at du må forlate ditt kjøkken.

I dag får du mange ulike varianter av utekjøkken, slik at du fint kan matche dine utemøbler og terrasse. Med stilfulle farger og design vil et utekjøkken danne rammen rundt måltider og sosiale sammenkomster. Her kan du benytte både gassgrill, og ikke minst benytte kokeplater ved bruk av gryter. Utekjøkken leveres i dag i mange ulike funksjoner på lik linje som et innendørs kjøkken.

Lyst på litt inspirasjon for hva du kan forvente å oppleve i et utendørs kjøkken?

Moderne og trendy utekjøkken

Et utekjøkken leveres i utallige varianter i forhold til design, materialer, og farger. Om du skal vurdere å gå til anskaffelse av et utekjøkken vil du finne utekjøkken i mange ulike prisklasser og design som garantert passer til ditt bruksområde. Du kan velge mellom flotte farger og materialer som teak og aluminium.

Et moderne og trendy utekjøkken kan plasseres tildekket på din terrasse eller i din pergola. Ditt utekjøkken kan også trilles på hjul, slik at det effektivt kan flyttes der du ønsker. Et utekjøkken leveres gjerne med integrert lokk, slik at du enkelt kan dekke til grill og kokeplater når utekjøkkenet ikke er i bruk. I tillegg til materialer som teak er gjerne et utekjøkken designet med detaljer som rustfritt aluminium i ulike farger.

Et praktisk utekjøkken leveres i høy kvalitet og i mange ulike størrelser. Et moderne og trendy utekjøkken kan fås med mange ulike funksjoner som skuffer, innebygd knivholder og kokeplater. I tillegg kan du velge om du ønsker kokeplater i induksjon, slik at dine middagsforberedelser kan gå raskere.

Unike kvaliteter

Om du velger å gå til anskaffelse av et utekjøkken vil du raskt finne ut at det finnes mange unike varianter på markedet. Før du bestemmer deg for hvilket utekjøkken som du ønsker er det viktig at du vurderer dine behov. I tillegg til praktiske egenskaper er det også mye å gå på i forhold til design og utseende.

Med et stilfullt utekjøkken godt plassert i din hage eller på din terrasse vil du enkelt imponere dine gjester med utsøkte måltider. Det er i dag utrolig mange stilfulle utekjøkken på markedet som garantert kan tilpasses dine behov i forhold til både plassering og design. Du bestemmer selv hvilke tekniske kvaliteter som er nødvendig for å dekke ditt bruksområde.

Uavhengig av hvilket utekjøkken du bestemmer deg for vil du få stor glede av å ha et kjøkken i ditt uterom. På denne måten vil du garantert få utbytte av en effektiv og sosial matlaging om du har gjester på besøk. Med et utekjøkken i din pergola takterrasse eller vinterhage vil du også kunne nyte utendørs matlaging uavhengig av årstid og værforhold.

Utekjøkken i robust design

Det finnes utallige varianter av stilfulle og robuste utekjøkken på dagens marked. Her kan du velge mellom materialer som teak, rustfritt aluminium og børstet rustfritt stål. Med materialer som tåler fukt, regn og sollys vil du kunne nyte ditt utendørs utekjøkken hele året. Et utekjøkken vil enkelt kunne tilpasses og designes etter både utseende og de kvaliteter som du selv ønsker.

Et utekjøkken gir deg muligheten til å lage gode måltider som kan tilbringes sammen med venner og familie utendørs hele året. Det er ingenting som kan måle seg med et godt måltid der du har benyttet både grill og kokeplater under matlagingen. Med kvaliteter som tilpasses dine behov og bruksområder er det enkelt å finne frem til den løsningen som passer deg best.

 

bli kontaktet