Utendørs kjøkken: Skap en ekte kjøkkenopplevelse utendørs

Utendørskjøkken inspirasjon matlaging sommer - Utecomfort AS

Utendørs kjøkken gir huseiere muligheten til å lage mat og sosialisere utendørs, uten å måtte bevege seg inn og ut av huset.

Det trenger ikke å være komplisert – Det kan være alt fra enkle grillstasjoner til avanserte kjøkken, med alt fra gasskomfyrer til oppvaskmaskiner.

Her er 3 populære utekjøkken-løsninger

Det finnes flere ulike kjøkkenløsninger du kan bygge i ditt uteområde. Enten du ønsker kjøkken i pergola eller hagestue, vil disse alternativene være gode løsninger for deg.

Indu+ utekjøkken

Denne løsningen kan settes sammen og tilpasses gjennom at du velger favoritt vogn, størrelse, kokeplater, griller og stekeplater fra utvalget vårt!

Vi er naturligvis klar for en prat om mulighetene, så her er du hjertlig velkommen til å ta kontakt.

Sunstone utekjøkken

Sunstone utekjøkken er laget for å tåle alle årstider. Materialet er av robust rustfritt stål av høy kvalitet og gjør dette til et solid og praktfullt utekjøkken.

Fesfoc-utekjøkken

Fesfoc Barcelona er skapt for å være en trendsetter, støttet av presseartikler og spesialmagasiner. Den moderne minimalistiske utformingen av produktene deres integreres enkelt i de mer sofistikerte miljøene.

Kjøkken med kran og benkeplater

Hvorvidt du utstyrer kjøkkenet med både kran og ulike benkeplater avhenger først av hvor ofte du vil bruke dette kjøkkenet og hvor stort areal uteplassen har.

Er kjøkkenet til en hagestue, pergola eller annen uteplass bør du også vurdere materialer med omhu! I de fleste tilfeller velger du klokt i en solid løsning som tåler klimaet, er brukervennlig og fint.

Du vil sent angre den dagen du står der med dine nærmeste og briljerer med kokkekunstene.

Inspirasjon for benkeplater

Som inspirasjon kan materialer som granitt, marmor og stål være populære valg for bordplater til utekjøkkenet. Rustfritt stål og aluminium kan være passende for tilhørende kabinetter og apparater.

Belysingen i kjøkkenet

Belysning spiller også en viktig rolle i et utendørs kjøkken. Fra undermonterte lys over kjøkkenbenker, til opphengte lanterner og stolpebelysning, gir belysningen både funksjonalitet og fremtidsrettet appeal.

Enkelte utendørs kjøkkener kommer til og med med integrerte lys i kabinetter og skap, noe som gir en ekstra dimensjon til utendørsoppholdet.

Vil du lese litt om noen populære løsninger for utekjøkken?

Arealplanlegging utekjøkken

En annen viktig faktor ved planlegging av utendørs kjøkken er plassering og areal. Det er viktig å velge en plass som gir nok skygge, samtidig som det er tilgjengelig for strøm og vann. Start gjerne å sett sammen et pergola byggesett, slik at du knytter planlegging til visjonen din.

Mange utendørs kjøkkener er også utstyrt med oppbevaringsmuligheter, slik som skap og skuffer, noe som gir ekstra plass til mat og utstyr. Enten du skal lage Pergola for sommeren eller hele året, vil et utekjøkken kunne berike den helhetlige opplevelsen.

Utecomfort As tilbyr alltid uforpliktende befaring. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt nye utekjøkken!

Ofte stilte spørsmål og svar om utendørs kjøkken

Her er ofte stilte spørsmål og svar om utendørs kjøkken. Finner du ikke det du leter etter, kan du gjerne lese mer om pergola her!

Hva er et utekjøkken?

Et utekjøkken er en matlagingsstasjon som er installert utendørs, vanligvis i en hage eller på en terrasse. Den kan ha forskjellige funksjoner og være alt fra en enkel grill til en fullt utstyrt matlagingssone med komfyr, kjøleskap, benkeplate og vask.

Hvorfor skal jeg velge et utekjøkken?

Et utekjøkken gir deg muligheten til å tilbringe mer tid utendørs og utvide matlagingen til å inkludere grilling og matlaging utendørs. Det kan også øke verdien av hjemmet ditt og gi deg muligheten til å underholde gjester i en utendørs setting med god mat, steming og opplevelser de fleste sent vil glemme.

Hva koster et utekjøkken?

Kostnadene for et utekjøkken avhenger naturligvis av hvilken løsning du velger og omfanget av den. En enkel grill kan koste et par tusen-lapper, mens en fullt utstyrt matlagingssone kan koste titusenvis av kroner og mer.

Hvordan vedlikeholde et utekjøkken?

For å holde utekjøkkenet i god stand må du rengjøre det regelmessig og dekke det til når det ikke er i bruk for å beskyttelse mot elementene. Dersom det er laget av for eksempel tre eller stein bør det behandles med forseglingsmidler. Dette kan gi dem ekstra beskyttelse og forlenge levetiden betydelig.