Behaglige produkter fra Solamagic

Solamagic har siden 2006 jobbet aktivt for å forbedre kvaliteten på varmelampene som de leverer. I tillegg har det vært tillagt stort fokus på å få ned varmelampenes energiforbruk. Solamagic fokuserer på å levere varmelamper i den beste kvaliteten for at de skal fungere best mulig på kalde dager.

I tillegg til varmelamper leverer Solamagic også terrassevarmere som gjør at utallige nordmenn kan nyte sene sommerkvelder på terrassen eller i pergolaen. Terrassevarmere kommer i mange ulike design og kan plasseres på de fleste steder i uterommet ditt.

bli kontaktet

Solamagic produkter

Se alle produkter

Terrassevarmer

Air+ 2000 BTC

Terrassevarmer

Air+ 2000 ARC

Terrassevarmer

Air+ 2000

Terrassevarmer

Premium+ 2500 BTC

Terrassevarmer

Premium+ 2500

Terrassevarmer

Premium+ 2000

Funksjonelle varmelamper

Mange terrassevarmere gir fra seg et lys som gjerne ikke alltid er like behagelig å få i øynene. Dette er et problem som Solamagic har tatt seriøst. Det har derfor blitt utviklet terrassevarmere som gir fra seg minimalt med lysskjær. Samtidig gir terrassevarmere en maksimal varmeeffekt uansett vær og kuldeforhold.

Det skal være behagelig å sitte ute og nyte sosiale sammenkomster selv på kalde dager. Ved å benytte deg av en terrassevarmer vil du raskt finne ut at varmen gjør godt. En terrassevarmer fra Solamagic er designet i et stilig og funksjonelt design som gjør at den enkelt passer inn i innredningen i uterommet ditt.

Rimelige utendørs varmeløsninger

Den anerkjente leverandøren Solamagic tilbyr gode og funksjonelle terrassevarmere som passer inn i enhver pergola. Du kan velge mellom mange farger som hvit, sort, gul og kobber. Du kan derfor selv tilpasse terrassevarmeren til resten av interiøret i pergolaen. For at du skal få mest mulig glede av varmelampen kan du velge å benytte deg av tilbehør.

Din varmelampe monteres bedre ved bruk av en tripod. En funksjonell tripod passer utmerket om du ønsker en flyttbar varmelampe. Du kan på denne måten flytte på varmelampen alt etter hvor du sitter og hvem av gjestene dine som trenger varmen mest.

Fleksible monteringsmuligheter

Solamagic tilby en av markedets beste løsninger innen for varmelamper og terrassevarmere. Du får her en utmerket varmeeffekt som er rimelig i drift. For å bruke varmelampen må du kun ta den ut av esken for deretter å koble den til en stikkontakt. Du kan deretter selv velge hvordan den skal monteres i forhold til hvor den passer best.

Varmelampen kan effektivt monteres i taket eller på veggen. Du kan montere den på et stativ slik at den enkelt kan flyttes om dette er nødvendig for å fordele varmen annerledes enn dagen før. Du kan også montere varmelampen under parasollen og markisen. Du behøver derfor ikke nødvendigvis en luksuriøs pergola for at du skal få nyte en maksimal varmeeffekt.

Leveres med 5 års garanti

Samtlige av varmelampene til Solamagic leveres med 5 års garanti. Dette betyr at du kan returnere varmelampen tilbake til leverandøren for slik å få reparert eller erstattet varmelampen med en ny. Dette gjelder selvsagt om skaden er en fabrikkfeil og at du har en kvittering å vise til.

Varmelampene fra Solamagic har blitt testet av  den anerkjente og tyske kvalitetssikringsorganisasjonen TüV. Varmelampene kan derfor benyttes under ulike forhold alt etter hva de er laget for. Enkelte av modellene kan brukes innendørs og tett oppunder taket uten problemer.

Kontakt oss